PERHEPARTIO ALKAA!

Sahalahden Sinisusissa alkaa perhepartio, johon pääsevät alle kouluikäiset huoltajansa kanssa. Toimintaa on kerran kuussa lauantaina tai sunnuntaina muutaman tunnin ajan. Retkeilemme ja liikumme luonnossa lasten rytmissä koko perheen voimin. Jo vauvasta asti pääsee mukaan, mutta 3-6 vuotiaille toiminta antaa eniten. Ensimmäinen kokous on Hukkapirtillä, Holmansaarentie 60, lauantaina 29.8. klo 9.30-12. Mukaan tarvitset ulkovaatteet ja omat eväät, pidämme evästuokion nuotiolla. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s