PARTIO ALKAA!

PARTIOn ilmoittautuminen on alkanut! Käy ilmoittautumassa/ilmoita lapsesi toimintaan osoitteesta partio.fi, meidän lippukunta on Sahalahden Sinisudet. Otamme yhteyttä kun saamme ilmoittautumisesi.
Sahalahden Sinisusien kausi alkaa elokuussa koulujen alkaessa. Meille mahtuvat mukaan kaikki halukkaat!
Uutena aloitamme perhepartion, johon pääsevät alle kouluikäiset huoltajansa kanssa. Toimintaa on kerran kuussa lauantaina tai sunnuntaina muutaman tunnin ajan. Retkeilemme ja liikumme luonnossa lasten rytmissä koko perheen voimin. Jo vauvasta asti pääsee mukaan, mutta 3-6 vuotiaille toiminta antaa eniten.
Ekaluokkalaisille aloitamme uuden sudenpentulauman. Johtaja laumalle on vielä haussa. Oletko sinä se aikuinen, joka mahdollistat oman lapsesi ja kylän muiden lasten harrastustoimintaa? Et tarvitse mitään partiotaustaa, riittää että pystyt sitoutumaan 2 tunnin kokoukseen joka toinen viikko lastesi kanssa. Lippukuntamme tarjoaa sinulle koulutuksen ja mukavan johtajaporukan, jossa pääset sisään partiokuvioihin.
Haluatko muistella mieleen omia partioaikoja tai aloittaa ihan uuden harrastuksen? Oletko kiinnostunut perhepartiosta? Ota reippaasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Katiin, puh 0407089271 tai sahalahdensinisudet@gmail.com
Advertisement

2 thoughts on “PARTIO ALKAA!

  1. Hei, mistä tuolta se ilmoittautumislinkki löytyy?

    T. Johanna

    Hanki Outlook for iOS
    ________________________________

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s