Partio alkaa

Sahalahden Sinisusien kausi alkaa innolla elokuussa koulujen alkaessa. Vanhojen ryhmien toiminta jatkuu oman johtajan ilmoittamana päivänä. Uusia partiolaisia mahtuu vanhoihin ryhmiin ja ekaluokkalaisille alkaa uusi sudenpentulauma. Alle kouluikäiset pääsevät huoltajansa kanssa perhepartioon, jonka kokouksista mainostamme erikseen facebooksissa ja näillä sivuilla. Lasten ilmoittautumisesta tulee mainosta koulujen alkaessa. Alkupamaus uusille ja vanhoille sudenpennuille järjestetään Hukkapirtillä sunnuntaina 28.8. klo 17-18.30. Uusille partiolaisille huoltaja mukaan tai voi tulla vaikka koko perheen voimin!

Ota reippaasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Katiin, puh 0407089271 tai sahalahdensinisudet@gmail.com

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s