Talviretki 2022

Kuvassa voi olla 7 henkilöä, seisovat ihmiset ja lumi

Korona esti taas yön yli retken järjestämisen, mutta päivän ajan mentiin jokaisen ryhmän omalla ohjelmalla Lahdenkulman rantasaunalla. 77 Sasilaista talviretkeilivät lumisena päivänä. Aamusta seikkailu alkoi kun viitisen autoa oli ojassa ja jumissa sekä muut odottamassa lumiauraa. Päivän aikana hiihdettiin, lumikenkäiltiin, laskettiin mäkeä, käytiin talviverkoilla, pilkittiin, tehtiin lumikammeja ja vietettiin kiinalaista uutta vuotta. Masut täyttyivät tikkusämpylähotdogeista, perunasalaatista, nuotiobanaaneista suklaalla, runebergin muffinsseista, kaakaosta ja kuumasta mehusta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s