Kärppien yöretki

Kuvassa voi olla 9 henkilöä, seisovat ihmiset, tuli ja ulkoilu

Kärpät kävivät yöretkellä Laipanmaassa maaliskuun puolivälissä. Retkipaikka ei ollutkaan tällä kertaa mikään valmis paikka vaan suunnattiin suoraan metsään. Umpihankeen kuljettiin reilu 2km suksilla ja lumikengillä, sää oli mainio kevättalvinen auringonpaiste. Pulkassa kamat kulkivat perässä. Perillä kaivettiin laavuille paikat puolimetriseen hankeen ja laitettiin laavujen pohjalle kuusenhavuja pehmikkeeksi. Polttopuut tehtiin pystykuivista männyistä, jotka tietysti kaadettiin itse. Aamusta purettiin laavut, syötiin myslit ja juotiin kaakaot, siivottiin meidän jäljet ja jo kymmenen aikaan oltiin autoilla. Oli kiva reissu ja kevätsää suosi meitä: harvoin voi talvireissussa olla rauhassa paitahihasillaan tuntematta kylmää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s