Tule ja koe PARTIO-tapahtuma

Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan TULE JA KOE PARTIO apahtuma kaiken ikäisille vauvasta vaariin ja mummoon 15.5. 2022 klo 12-15 Vilpeilän koulun pihalla ilmaiset lättykestit retkeily partiovälinekirpputori tuo văarăn kokoisetj tarpeettomat tavarasi/ vaatteesi myyntiin tekemista kokemista Vilpeilän kahvio on auki koko tapah- tuman ajan Ilmaiset lättykestit ainakin 200 ensimmäiselle! Tapahtuman järjestää SAMI SAHALAHDEN 金金 SINISUDET MERKILLINEN Û HARRASTUS PARTIOON EPARTIOSCOUT PARTIO scout

Tapahtumaa vietettiin keväisen tuulisessa ja vaihtelevassa säässä. Yhteensä kävijöitä oli 50-60 välillä. Pihapelejä lainattiin Hämeen partiolaisilta ja niitä pääsi kokeilemaan. Sai ilmaisia lättyjä, tehdä pajupillin ja hyrrälennokeita, arvuutella arvausradalla, tutustua puolijoukkuetelttaan ja keinua riippukeinussa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s