Alkupamaus ja virkistyspäivä, syksyn alkua 2021

Syksy aloitetaan perinteisesti Alkupamauksella, niin nytkin. Uudet saivat ilmoittautua ja tutustua johtajiin ja muilla oli taas kivaa partiotekemistä. Virkistyspäivä taas on seikkailijoille ja sitä vanhemmille suunnattu tapahtuma, jolla tasoitetaan jäsenmaksulla saatavaa hyötyä kaikille (sudenpennut kun saavat merkkejä monta kertaa toisia enemmän jäsenmaksunsa hinnalla). Tänä vuonna olimme Sappeessa seikkailuradalla.

Alkupamauksessa kierrettiin rasteilla ja syötiin makkaraa. Tasapainoilua, valokuvasuunnistusta, huivimerkin tekoa ja herkkuja nostettiin veden avulla kaivosta. Uusi sudenpentulauma sai uudet johtajansa ja muihinkin ryhmiin tuli uusia kasvoja. Tästä se syksy alkaa!
Virkistyspäivää viettämässä seikkalijoista aikuisiin, mahtava paikka!
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s