Partio alkaa!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Sahalahdella toimii partiolippukunta Sahalahden Sinisudet. Meille mahtuu mukaan toimintaan kaikkiin ikäryhmiin, joten voit aloittaa partion koska vaan!

Ekaluokkalaisille kokoamme oman uuden sudenpentulauman. Tällä hetkellä haemme kuitenkin myös uusia johtajia, joten voit aloittaa harrastuksen yhdessä lapsen kanssa. Aikaa kuluu 2 tuntia joka toinen viikko. Koulutamme uudet johtajat hommaan kokeneen johtajan kanssa, joten partio- tai retkeilytaustaa ei tarvitse olla. Ilo toimia lasten kanssa ja kiinnostus luonnossa liikkumiseen riittää.

Mukaan toimintaan voi ilmoittautua soittamalla lippukunnanjohtaja Kati Domonyi-Kuusiselle (040-7089271). Uusien partiolaisten ja heidän vanhempiensa kokoontuminen on Hukkapirtillä (Holmansaarentie 66) torstaina 5.9. klo 18.00. Mukaan tarvitset mukin ja ulkovaatteet.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s