Poikien viikonlopun kuulumisia

Tämän vuoden Poikien viikonloppua vietettiin Hukkapirtillä 28.-30.9.2018. Viikonlopun pääjehuna oli Taru Mäkinen, jonka partiojohtaja-työ retki oli. Heikki Kuusinen oli porukan miesjohtajana tietysti paikalla tänä viikonloppuna ja päivisin mukana oli monta muutakin johtajaa. Isommat ja rohkeammat tulivat paikalle jo perjantaina ja lauantai-aamusta saatiin lisävahvistuksia.

Ensimmäinen yö sujui kodassa ison nuotion lämmössä. Toiseksi yöksi laitettiin talviteltta kaminoineen ja kaikki nuorimpia myöden saivat olla kipinämikkoina, toki kokeneemman kaverin kanssa.

Lauantaipäivä vilahti ohi vauhdilla. Talviteltta pystytettiin ja tehtiin sen kepitkin itse. Ehdittiin kiipeillä, tehdä kilvet Nerf-sotaa varten, sotia itse Nerf-sota ja illan pimentyessä katsottiin Jumanji-elokuva Hukkiksen elokuvateatterissa popcornin ja kuplakonelimsan kanssa.

Aamulla herättiin miesten aamupalalle: pekonia, munia, paahtoleipää ja kaakaota. Siitä se karva kasvaa rintaan. Siivottiin ja lähdettiin kotiin. Seuraavaa reissua odotellessa!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s